Club Warhammer Manresa
 
ÍndexÍndex  CalendariCalendari  FAQFAQ  CercarCercar  Llista de MembresLlista de Membres  Grups d'UsuarisGrups d'Usuaris  Registrar-seRegistrar-se  Iniciar SessióIniciar Sessió  

Comparteixi | 
 

  Torneig de Warhammer Warreus 2012 (diumenge 22 d'abril, Reus)

Ir abajo 
AutorMissatge
Sto_PotrasNombre de missatges : 4
Fecha de inscripción : 13/03/2012

MissatgeAssumpte: Torneig de Warhammer Warreus 2012 (diumenge 22 d'abril, Reus)   Dt Mar 20, 2012 2:15 pm

Benvolguts aficionades i aficionats a Warhammer:

Us informem que el diumenge 22 d'abril del 2012 teniu una cita ineludible en el WARREUS 2012, el torneig anual de Warhammer organitzat per l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus. Aquest esdeveniment es realitzarà a la Sala Polivalent de La Palma (C/ Ample 75, Reus) de les 9:00 a les 19:30 hores. Per a qualsevol informació addicional que requeriu no dubteu en posar-vos en contacte. Aprofitem l'avinentesa per adjuntar-vos les bases que regiran el torneig i el cartell del mateix, agrairíem la vostra contribució en la seva difussió. Us hi esperem!

REUS (SALA POLIVALENT DE LA PALMA) DIUMENGE 22 D’ABRIL DE 9:00 A 19:30

TORNEIG DE WARHAMMER
WARREUS 2012
ORGANITZA:

Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR)

ON, QUAN I COM
LLOC: Reus, Sala Polivalent de La Palma (Carrer Ample n. 75)

HORARI: Diumenge 22 d’abril de 9:00 a 19:30, d’acord amb el següent programa:
9:00 - 9:30 Tancament d’inscripcions
9:45 - 12:15 Primera partida
12:30 - 15:00 Segona partida
15:00 - 16:00 Pausa per dinar
16:15 - 18:45 Tercera partida
19:00 - 19:30 Lliurament de premis

PREU D’INSCRIPCIÓ: 10 euros (socis de l’AJJRR gratis).

PLACES DISPONIBLES: 60 participants.

PREINSCRIPCIÓ: Per a preinscriure’s els participants hauran de lliurar a l’organització del torneig les seves dades personals (nom i cognoms, mail i telèfon, nick i grup de joc) i la llista de l’exèrcit amb el que jugaran. Podrà enviar-se per correu electrònic a l’adreça rolreus@gmail.com o lliurar-se en persona al local de l’AJJRR fins dimecres 18 d’abril. La llista serà revisada pels jutges del torneig, posant-se en contacte amb el participant si fos necessària cap correcció.

INSCRIPCIÓ: Per a tancar la inscripció els participants hauran de pagar la quota d’inscripció i haver fet arribar la llista. Es podrà ingressar en el n. de compte 2100-0141-32-0101960162 (La Caixa), posant el nom i cognoms del remitent i com a concepte “Warreus” fins o be pagar-se en persona al local fins dimecres 18 d’abril.

ADJUDICACIÓ DE PLACES: Les places s’aniran adjudicant per rigorós ordre d’inscripció, és a dir, haver lliurat una llista correcta i pagat la quota. Els jugadors podran inscriure’s el mateix dia del torneig si encara queden places lliures, assignant-se per ordre d’arribada. Degut al limitat nombre de places es recomana pagar la quota i fer arribar la llista anticipadament per assegurar-vos la participació en el torneig.
A la web www.ajjrr.org i al fòrum de www.juegaarol.com s’anirà actualitzant un llistat de participants inscrits i l’ordre dels participants preinscrits i en reserva.
El dia el torneig els jugadors hauran de portar una còpia de la llista d’exèrcit lliurada i el rebut del pagament de la quota.

PREMIS
Millor Comandant: Caixa d’exèrcit
( o miniatures equivalents per valor aproximat de 160 €)
Millor General: Caixa de batalló
(o miniatures equivalents per valor aproximat de 80 €)
Millor Exèrcit: Caixa de regiment
(o miniatures equivalents per valor aproximat de 30 €)
Jugador Més Esportiu: Caixa de regiment
(o miniatures equivalents per valor aproximat de 30 €)
Exèrcit Millor Pintat: Caixa de batalló
(o miniatures equivalents per valor aproximat de 80 €)
Segon Premi de Pintura: Caixa de regiment
(o miniatures equivalents per valor aproximat de 30 €)

En finalitzar el torneig es realitzarà un sorteig de miniatures i altres obsequis entre tots els participants, excloent els ja premiats.LES REGLES
Es farà servir la darrera edició del reglament de Warhammer (8a ed.) i dels llibres d’exèrcit; així com de les errates i FAQ oficials publicades per Games-Workshop a la següent web:
http://www.games-workshop.com/gws/con ... ultiPageMode=true&start=2
• Les decisions dels arbitres del torneig prevaldran sobre qualsevol document.
• Es jugaran tres partides, sent la primera contra un adversari determinat aleatòriament, i la 2a i la 3a determinat mitjançant sistema suïs (1er classificat contra segon, 3er contra 4art, etc.).
• S’organitzarà un únic exèrcit de fins a 2500 punts d’acord amb els llibres d’exèrcit publicats sense fer ús de les llistes d’exèrcit alternatives ni de personatges especials. No es podran incloure aliats ni tropes de renom, a no ser que sigui un exèrcit de Mercenaris. Els exèrcits que encara no han vist publicat el llibre faran ús de la última versió de la seva respectiva llista provisional. No es permet fer servir les llistes d’exèrcit del suplement Tormenta del Caos ni així com qualsevol altre llista no oficial. Per a consultes relatives a l’oficialitat, legalitat i interpretació de regles, tipus de tropa i llistes d’exèrcit, consulteu els organitzadors.
• Els participants hauran de lliurar una llista d’exèrcit on hi hagi les següents dades: nom i cost total de l’exèrcit; nom, nombre de miniatures, atributs, tipus, equip, regles especials i cost de cada unitat; nom, adreça, telèfon i adreça electrònica del participant. Podran (de fet es recomana) lliurar-se llistes realitzades amb el programa Army Builder en format .RST. fent servir la darrera versió de les llistes en castellà pera a la 8a edició que trobareu a la següent web:
http://www.luiscarlossuarez.com/army-builder/army.html
• Totes les batalles es faran d’acord la Batalla 1: Línia de Batalla (pàg. 144 del reglament).
• El guanyador i resultat de cada batalla es determinarà mitjançant punts de victòria (pàg. 143 del reglament) d’acord amb la següent taula:
Diferència de punts Resultat
0-400 Empat
401-800 Victòria marginal
801-1200 Victòria decisiva
1201 o més Massacre

• Les miniatures integrants de l’exèrcit hauran d’estar muntades completament, enganxades sobre una base apropiada, i representar clarament el tipus de tropa i l’equipament. Les miniatures no cal que estiguin pintades (però us animem a que ho estiguin). Els participants hauran de portar daus, cinta mètrica, plantilles d’àrea d’efecte, bolígraf, paper, calculadora, reglament de Warhammer, una còpia de la llista d’exèrcit enviada i tot el material emprat en l’organització de l’exèrcit o que sigui susceptible de ser consultat durant el torneig.
• Serà obligatori fer servir safates de moviment per a les unitats per tal d’agilitar el moviment i les maniobres de les mateixes.
• Els elements d’escenografia de les taules de joc no es podran retirar, ni afegir ni modificar la seva situació.
• Els participants hauran de jugar amb la llista d’exèrcit lliurada prèviament a l’organització del torneig. La llista degudament revisada per l’organització i passada a Army Builder serà donada al començament del torneig. La llista estarà a disposició del contrincant pera la seva consulta un cop finalitzada la batalla.
• Els jugadors hauran d’atendre i accedir a les indicacions de l’organització.
• Els jugadors hauran de tenir una actitud esportiva i respectuosa amb la resta de participants, jutges, responsables d’organització i espectadors, així com tenir cura de les instal•lacions i del material (taules, cadires, escenografia,…).
• Les decisions dels jutges i responsables d’organització són inqüestionables i definitives.
• L’organització del torneig no es fa responsable dels desperfectes, pèrdues i sostraccions en els exèrcits i altres béns materials dels participants.
• L’organització es reserva el dret de modificar les presents bases sense previ avís.
• El no acatament d’aquestes regles pot suposar l’expulsió del torneig.

PUNTUACIÓ I CLASSIFICACIÓ FINAL DEL TORNEIG (0-135)
Els jugadors obtindran punts en funció dels resultats de les batalles, l’organització del seu exèrcit, el seu comportament que determinaran la seva classificació i els premis que obtindran.
La classificació final de batalla es determinarà agregant la puntuació de les tres categories (0-135 punts): Resultat de les batalles, organització de l’exèrcit i esportivitat. El jugador que obtingui més punts en total serà el guanyador del torneig i obtindrà el premi al Millor Comandant.

1. PUNTS PER RESULTAT DE LES BATALLES (0 a 75 punts)
D’acord amb el resultat de cada batalla s’obtindran els següents punts:

MASSACRE Guanyador + 20 punts
Perdedor + 0 punts
VICTÔRIA DECISSIVA Guanyador + 17 punts
Perdedor + 3 punts
VICTÒRIA MARGINAL Guanyador + 13 punts
Perdedor + 7 punts
EMPAT Guanyador + 10 punts
Perdedor + 9 punts

A més a més a cada batalla es podran obtenir els següents punts addicionals:
+1 punt: El general enemic ha mort o ha fugit del camp de batalla.
+1 punt: La unitat de l’enemic més cara en punts (incloent personatges) ha sigut eliminada o ha fugit del camp de batalla.
+1 punt: Si el portaestendard de batalla enemic (si no n’hi ha es considera la segona unitat més cara en punts, incloent personatges) ha mort, o ha fugit del camp de batalla.
+2 punt: Si s’han eliminat totes les miniatures de l’exèrcit enemic, o han fugit del camp de batalla.

El jugador que obtingui més punts per resultat de batalles rebrà el premi a Millor General. Els desempats en aquesta classificació es faran d’acord el total de punts de victòria obtinguts a les 3 partides.

2. PUNTS PER ORGANITZACIO (0 a 30 punts)
Tots els participants tenen 20 punts d’organització d’inici. Es penalitzaran/bonificaran les llistes d’acord amb l’equilibri en la composició de la llista i el transfons de l’exèrcit. Els jutges del torneig decidiran la penalització/bonificació que apliquen a cada participant tenint en compte el conjunt de la llista d’exèrcit, podent atorgar fins a +10 punts o -10 punts. Les llistes enviades fora de termini tindran una penalització de -10 punts.
El participant que obtingui mes punts serà el guanyador del premi a l’exèrcit millor organitzat.

3. ESPORTIVITAT (0-30 punts)
Els jugadors hauran de puntuar el comportament i l’esforç del contrincant per fer amena, fluïda i divertida la partida a traves d’una fitxa que hauran d’emplenar després de cada partida. El jugador que obtingui més punts d’esportivitat rebrà el premi a Jugador Més Esportiu.

PREMIS DE PINTURA I PERSONALITZACIÓ
Els jutges i organitzadors del torneig valoraran el nivell de pintat i personalització de les miniatures dels exèrcits per tal de determinar el guanyador dels premis d’exèrcit Millor Pintat i 2n premi de pintura. Els jugadors que optin a aquests dos premis hauran de deixar els exercits a la taula de joc durant la pausa per dinar. Totes les miniatures de l’exèrcit hauran d’estar completament muntades, pintades i amb les bases acabades. Aspectes que es valoraran:
• Pintura i decoració de les bases de les miniatures i les safates de moviment de les unitats.
• Ús de l’ombrejat, il•luminació i altres tècniques avançades de pintura.
• Transformacions i conversions de miniatures.
• Diorama, escenografia associada i elements de presentació i rerefons de l’exèrcit.
• Coherència del conjunt visual de l exèrcit.
• Espectacularitat de les miniatures personatges i unitats destacades.

MERCAT DE 2a MA I D’INTERCANVI
La organització habilitarà durant totes les Jornades un espai per a que els participants, acompanyants i visitants puguin comprar, vendre o intercanviar miniatures i d’altres objectes relacionat amb el hobby, exposant els articles o les llistes del material que ofereixen. Us convidem a portar el material del que vulgueu desfer-vos, tot aprofitant per adquirir oportunitats i articles descatalogats.

PER A MÉS INFORMACIÓ…
Per qualsevol dubte o aclariment o si voleu obtenir més informació sobre el Torneig de Warhammer Warreus 2012 o l’Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus, adreceu-vos a:

Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus
• Direcció: Raval de Santa Anna 13 3r. 43201, Reus (T)
• Horari: Divendres, dissabtes i diumenges de 17:00 a 21:00

Organització del torneig de Warhammer Warreus 2012 (diumenge 22 d’abril de 2012)
• Responsable: Raül Abelló
• telèfon: 660173723
• Adreça electrònica: rolreus@gmail.com
• Web: www.ajjrr.org
• Fòrum: www.juegaarol.com
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
 
Torneig de Warhammer Warreus 2012 (diumenge 22 d'abril, Reus)
Tornar a dalt 
Pàgina 1 de 1

Permisos d'aquest fòrum:No pots respondre a temes en aquest fòrum
CWM :: PROPÒSIT GENERAL :: Tornejos-
Canviar a: