Club Warhammer Manresa
 
ÍndexÍndex  CalendariCalendari  FAQFAQ  CercarCercar  Llista de MembresLlista de Membres  Grups d'UsuarisGrups d'Usuaris  Registrar-seRegistrar-se  Iniciar SessióIniciar Sessió  

Comparteixi | 
 

 Armes especials

Ir abajo 
AutorMissatge
Humbolch

avatar

Nombre de missatges : 1705
Fecha de inscripción : 03/10/2008
Ubicació : Del terròs

MissatgeAssumpte: Armes especials   Dl Nov 01, 2010 2:46 pm

Bueno, aixo mes que un dubte es una aclaracio/recordatori d'una regla que ha canviat respecte 7a.

Es considera arma especial tota aquella que no sigui arma de ma (parlant sempre d'armes no màgiques) i si una unitat esta equipada amb tals armes, esta OBLIGAT a ferles servir amb combat, que vol dir:

Que per exemple els llancers, mai poden triar arma de ma i escut, sepre han de triar llances. Aixo tingeu-ho en conte ja que afecte a moltes tropes, ara us en dic algunes:

Llancers, alabarders, guardia del templo, martilladores, alimañas, orcs negres...

En cas que portin mes d'una arma especial com els negres, poden triar l'arma.

I en cas de portar arma màgica ni que sigui arma de ma estas obligat a ferla servir, independent de l'equipament

Despres, a caballeria les llances i llances de caballeria sols es fan servir quan cargues, despres es fa servir arma de ma o especial que porti l'unitat o miniatura aixo pasa INCLOS les llances i llances de caballeria magiques, per lo que els torns seguents de la carga o si et carreguen, et quedes sense els bonus magics.

PD: lo de les llances no afecte a bretonia per que el reglament aixi ho diu ( ho dic perque no hi hagui mal entesos Wink
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Gorthor

avatar

Nombre de missatges : 1130
Fecha de inscripción : 06/10/2008

MissatgeAssumpte: Re: Armes especials   Dl Nov 01, 2010 6:12 pm

o sigui que si un heroi porta llança de caballeria i una arma magica quan cargui es fa servir la llança i les rondes seguents l'arma magica no ??
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Humbolch

avatar

Nombre de missatges : 1705
Fecha de inscripción : 03/10/2008
Ubicació : Del terròs

MissatgeAssumpte: Re: Armes especials   Dl Nov 01, 2010 6:39 pm

no, l'arma magica te preferencia, aixo sols pasa amb bretonia

Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Gorthor

avatar

Nombre de missatges : 1130
Fecha de inscripción : 06/10/2008

MissatgeAssumpte: Re: Armes especials   Dl Nov 01, 2010 8:17 pm

a vale !!
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
SanxuA

avatar

Nombre de missatges : 136
Fecha de inscripción : 03/10/2008

MissatgeAssumpte: Re: Armes especials   Dt Nov 02, 2010 2:04 pm

m'agrada no tenir cavalleria xD
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Humbolch

avatar

Nombre de missatges : 1705
Fecha de inscripción : 03/10/2008
Ubicació : Del terròs

MissatgeAssumpte: Re: Armes especials   Dt Nov 02, 2010 3:15 pm

Sobretot ara que els hi han parit una capada brutal! jejeje pobres bretols anant amb els seus superherois homes d'armes...
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Gorthor

avatar

Nombre de missatges : 1130
Fecha de inscripción : 06/10/2008

MissatgeAssumpte: Re: Armes especials   Dt Nov 02, 2010 3:26 pm

sempre infravaloran la millo tropa k tens
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
aslan

avatar

Nombre de missatges : 586
Fecha de inscripción : 09/04/2010
Edad : 44
Ubicació : berga

MissatgeAssumpte: Re: Armes especials   Dt Nov 02, 2010 8:44 pm

Dani, si jo equipo el meu heroi amb el Venablo del Amanecer i un arma a dues mans (o dues armes de mà), quan carregui picarà amb el Venablo i després passa a picar amb les altres?
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Humbolch

avatar

Nombre de missatges : 1705
Fecha de inscripción : 03/10/2008
Ubicació : Del terròs

MissatgeAssumpte: Re: Armes especials   Dt Nov 02, 2010 9:51 pm

si, ja que el venablo es una llança, pero a peu no, recorda que les llances a peu si que es poden fer servir despres de la carrega
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Contenido patrocinado




MissatgeAssumpte: Re: Armes especials   

Tornar a dalt Ir abajo
 
Armes especials
Tornar a dalt 
Pàgina 1 de 1

Permisos d'aquest fòrum:No pots respondre a temes en aquest fòrum
CWM :: PROPÒSIT GENERAL :: Dubtes reglament Fantasy-
Canviar a: