Club Warhammer Manresa
 
ÍndexÍndex  CalendariCalendari  FAQFAQ  CercarCercar  Llista de MembresLlista de Membres  Grups d'UsuarisGrups d'Usuaris  Registrar-seRegistrar-se  Iniciar SessióIniciar Sessió  

Comparteixi | 
 

 Porta de batalla

Ir abajo 
AutorMissatge
arnau_27396

avatar

Nombre de missatges : 29
Fecha de inscripción : 01/04/2011
Edad : 22
Ubicació : Sant Joan de Vilatorrada

MissatgeAssumpte: Porta de batalla   Dj Maig 12, 2011 9:02 pm

Fer un Slann porta de batalla és bona idea?
He llegit al reglament que en cas de que la unitat en que es trobes fugís, ell moriria instantaniament ja que es quedaria a defensar el seu estandart. Alhesores, es millor no posarlo per evitar riscos?
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Humbolch

avatar

Nombre de missatges : 1705
Fecha de inscripción : 03/10/2008
Ubicació : Del terròs

MissatgeAssumpte: Re: Porta de batalla   Dj Maig 12, 2011 10:28 pm

bueno aqui el dilema, fer-lo porta si fuig mor, pero en una unitat tossuda, podent repetir, i si assobre li poses el de la disciplina, i sangre fria, aixo et deu quedar que tens menys d'un 5% de que fugui, aixi que tu mateix valora els riscos.
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
arnau_27396

avatar

Nombre de missatges : 29
Fecha de inscripción : 01/04/2011
Edad : 22
Ubicació : Sant Joan de Vilatorrada

MissatgeAssumpte: Re: Porta de batalla   Dj Maig 12, 2011 11:13 pm

Però pq posar el estandarte de la disciplina si pots utilitzar la presencia inspiradora del slann i et dona el mateix liderazgo (L9)??
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
arnau_27396

avatar

Nombre de missatges : 29
Fecha de inscripción : 01/04/2011
Edad : 22
Ubicació : Sant Joan de Vilatorrada

MissatgeAssumpte: Re: Porta de batalla   Dg Maig 15, 2011 5:40 pm

pq et serviria el de la disciplina?
tant per tant fas el que dic jo, no?
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Leinad

avatar

Nombre de missatges : 620
Fecha de inscripción : 03/10/2008

MissatgeAssumpte: Re: Porta de batalla   Dl Maig 16, 2011 1:00 am

Si la unitata te el general a dins també se l'incrementa el lideratge (L10). Aquesta unitat si que pot fer servir el lideratge millorat del seu general, perque es dins l'unitat.

El problema el tenen les altres unitats, que no podran fer servir el L9 del teu general
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Humbolch

avatar

Nombre de missatges : 1705
Fecha de inscripción : 03/10/2008
Ubicació : Del terròs

MissatgeAssumpte: Re: Porta de batalla   Dl Maig 16, 2011 2:13 pm

En aixo t'equivoques Dani, ja que les altre SI que poden fer servir la del general que sera 10, ja que et diu que la unitat no pot fer servir la presencia inspiradora, pero si es dins si el seu lideratge (FAQ's)
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
giri

avatar

Nombre de missatges : 2018
Fecha de inscripción : 02/10/2008
Edad : 29
Ubicació : manresa

MissatgeAssumpte: Re: Porta de batalla   Dl Maig 16, 2011 2:37 pm

yessss,io faik servir la guardia am slann tossuda L10 i els leones lo mismo xd
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Contenido patrocinado




MissatgeAssumpte: Re: Porta de batalla   

Tornar a dalt Ir abajo
 
Porta de batalla
Tornar a dalt 
Pàgina 1 de 1

Permisos d'aquest fòrum:No pots respondre a temes en aquest fòrum
CWM :: PROPÒSIT GENERAL :: Dubtes reglament Fantasy-
Canviar a: